Brawlhalla Grand Slam

Världen i Brawlhalla Grand Slam är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Brawlhalla Grand Slam, ett av våra bästa fighting spel!

Kliv in på arenan och besegra alla vilda krigare i intensiva flerspelarmatcher på Hetaspel.se när du spelar Brawlhalla Grand Slam. De unika reglerna för denna slagplats är att du i Brawlhalla Grand Slam får övertaget över de andra spelarna genom att utnyttja den vertikala arenan till din fördel. Du måste slå de andra motståndarna för att vinna, och det gör du genom att använda precisa rörelser, genom att hoppa från plattform till plattform och undvika den ständiga fiendebombningen som sprider sig över himlen.

Brawlhalla Grand Slam låter dig välja en karaktär som passar dig bäst, och genom att vinna mynt kan du låsa upp var och en av de 42 karaktärerna från denna unika och roliga lista. Var och en av dem har en unik stil och ser grymma ut, och alla deras vapen inger skräck i motståndarnas hjärtan. Och med en global leaderboard online kan du se hur bra du står dig mot andra spelare från hela världen. Den flashiga grafiken i Brawlhalla Grand Slam passar verkligen till spelets hastighet, och musiken kompletterar handlingen mycket bra. Denna blandning erbjuder en actionfylld upplevelse, full av överraskningar vid varje sving med ditt vapen. Och på tal om vapen, i Brawlhalla Grand Slam finns det olika vapenklasser, så du har karaktärer som svingar hammare, andra har spjut eller yxor, och dessa attackerar på olika sätt.

Ju bättre du är, desto fler mynt kan du samla in, som du kan använda för att låsa upp olika karaktärer och olika outfits för dem, som alla ger dem ett nytt utseende.

Besegra dina motståndare i den vertikala arenan på Brawlhalla Grand Slam när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att hoppa från plattformarna och när du är i luften trycker du på vänster musknapp för att svinga ditt vapen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Brawlhalla Grand Slam? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfighting spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.