Balls Race

Världen i Balls Race är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Balls Race, ett av våra bästa racingspel!

När du tänker på racingspel föreställer du dig förmodligen alla sorters fordon som försöker köra framför varandra och använda sina unika egenskaper för att få ett övertag över andra förare. På Hetaspel.se får du spela ett spel där du i stället för att tävla med fordon styr en boll. Detta gör körupplevelsen i Balls Race ganska intressant, och banorna som du får tävla på är också ganska annorlunda än de banor som du kan förvänta dig från ett racingspel. I andra racingspel får du förstås förmodligen styra en typ av fordon. Men tro inte att körreglerna inte gäller för Balls Race, eftersom grundprinciperna fortfarande finns här.

Precis som i de flesta andra bilspel har du i Balls Race möjlighet att tävla på alla möjliga olika banor, och var och en av dem är oförlåtande. De hastigheter du kan nå, även om du inte tar hänsyn till de modifieringar du kan få längs vägen för att ytterligare öka detta, lämnar inget utrymme för misstag, och med de olika hinder som dyker upp i din väg är det bara en mycket försiktig förare som kan ta sig till mållinjen. Och se till att få de hastighetsfördelar som plattformarna ger, för att få det där extra försprånget mot de andra förarna.

Kör snabbt och vinn tävlingarna när du spelar Balls Race på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp och flytta den till vänster eller höger för att röra dig i den riktningen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och flyttar fingret runt på skärmen i stället.

Spela andra spel från Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Liknande spel:

Gillade du Balls Race? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårracingspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.