Hydro Storm 2

Världen i Hydro Storm 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hydro Storm 2, ett av våra bästa racingspel!

Du har säkert spelat racingspel tidigare, men du har kanske inte spelat racingspel som utspelar sig på vatten. På Hetaspel.se får du uppleva intensiva tävlingar på vatten, där jetskis ersätter bilar eller motorcyklar, när du spelar Hydro Storm 2. Och tävlingarna från Hydro Storm 2 tillför ytterligare ett nytt element till de spel som du kanske är bekant med, och det är det faktum att jetskis är utrustade med förödande vapen, som kan ge dig ett övertag över de andra konkurrenterna. Naturligtvis är samma vapen som kan ge dig kraftfulla fördelar också tillgängliga för alla tävlande från Hydro Storm 2, så detta är något som du alltid måste ta hänsyn till när du frenetiskt åker på vågorna.

Varje fordon från Hydro Storm 2 har inte bara unika egenskaper, som topphastighet och hantering, utan de är också utrustade med olika vapen. På så sätt kan du välja det som bäst passar din unika stil och dina preferenser. Kanske vill du ha en mycket snabb jetski, som har lägre hälsa, eller så vill du ha en vattenlevande tank, som med eldkraft och hälsa kompenserar vad den saknar i hastighet. Den arsenal du har till ditt förfogande sträcker sig från maskingevär, granater, men även missiler och andra explosiva anordningar. Håll utkik efter de lådor som ligger i havet på Hydro Storm 2 för att fylla på ditt vapenförråd. Och förutom vapenlådor finns det även lådor som reparerar din jetski, så se till att du letar efter dessa när du tagit för mycket inkommande skador. Förutom vapenhantering kan du också dra nytta av olika plattformar som ger dig en välbehövlig fartökning. Använd dessa antingen för att komma ikapp de andra åkarna och göra avstånden mellan dig och dem mycket större.

Upplev actionfylld racing i ett unikt och intressant scenario, på de turbulenta haven, när du spelar Hydro Storm 2 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att styra din jetski, tryck på Z-tangenten eller vänster musknapp för att avfyra ditt primära vapen eller X-tangenten eller höger musknapp för att avfyra ditt sekundära vapen.

Liknande spel:

Gillade du Hydro Storm 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårracingspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC