Prison Escape Online

Världen i Prison Escape Online är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Prison Escape Online, ett av våra bästa stickman spel!

Världen på Prison Escape Online är fylld av roliga äventyr, och här ska du hjälpa en stickman-huvudperson att bryta sig ut ur fängelset. I detta spännande spel på Hetaspel.se måste spelarna använda sin intelligens, list och strategiska tänkande för att övervinna en rad hinder och överlista vakterna i ett vågat försök att bli fri. Med varje drag och beslut hänger stickmans öde i vågskålen, vilket gör det till en spännande flyktupplevelse. Spelarna kastas in i en fängelsecell utan någon väg ut och måste förlita sig på sin uppfinningsrikedom och rådighet för att navigera i de förrädiska korridorerna och undvika att fångas av de vaksamma vakterna. Från att tillverka provisoriska verktyg till att på ett smart sätt distrahera vakterna, ingenting är förbjudet i din strävan att bryta dig fri från fångenskapen. Men varning - alla flyktvägar är inte säkra, och ett felsteg kan innebära katastrof för vår stickman-hjälte.

När du tar dig igenom spelet kommer du att stöta på allt svårare hinder som kommer att testa dina färdigheter och din beslutsamhet. Men det är inte bara låsta dörrar som du kommer att stöta på i Prison Escape Online och var beredd på att varje hinder innebär ett nytt pussel att lösa och en ny utmaning att övervinna. Efter varje lyckat flyktförsök kommer du att känna adrenalinet rusa och du kommer allt närmare friheten. Men vägen till frihet är full av faror, och spelarna måste vara försiktiga för att undvika upptäckt och tillfångatagande. Med vakter som lurar runt varje hörn och säkerhetsåtgärder som är utformade för att omintetgöra flyktförsök måste varje beslut fattas med försiktighet och precision. Endast genom att använda ditt förstånd och överlista dina motståndare kan du hoppas på att lyckas med din vågade rymning från fängelset.

Med sina utmanande pussel och spännande flyktscenarier erbjuder Prison Escape Online en fängslande spelupplevelse som kommer att hålla dig på sträckbänken från början till slut. Så förbered dig på detta våghalsiga stickman-äventyr när du planerar din spännande flykt från fängelset. Insatserna är höga, faran är verklig och klockan tickar - kan du hjälpa stickman att bryta sig loss innan det är för sent?

Så här spelar du

Tryck på vänster musknapp på föremålen längst ned på skärmen för att använda dem. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa föremål som underlättar din flykt.

Liknande spel:

Gillade du Prison Escape Online? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.