Hungry Shark Arena: Horror Night

Världen i Hungry Shark Arena: Horror Night är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hungry Shark Arena: Horror Night, ett av våra bästa .io spel!

När du föreställer dig en arena full av glupska hajar som är ute efter varandra är du förmodligen redan ganska skräckslagen, men Hungry Shark Arena: Horror Night tar konceptet till en ny nivå och höjer skräcknivån i sitt flerspelarspel Hungry Shark Arena: Horror Night. Med ett helt nytt skrämmande tema kommer det här spelet att hålla dig på tårna när du kämpar för att överleva och besegra de andra spelarna i en spelvärld där inga misstag är tillåtna, och ett enda felsteg kommer att resultera i att du blir uppäten av de andra spelarna.

Som du förmodligen förväntar dig av namnet finns det massor av hajar i Hungry Shark Arena: Horror Night. Du styr en sådan magnifik havsvarelse och ditt mål är att äta så många fiskar du kan, samtidigt som du undviker andra spelare och alla möjliga andra miljöfaror som finns i haven på Hungry Shark Arena: Horror Night, t.ex. minor. Ju mer du lyckas överleva och livnära dig, desto starkare blir din haj. Och när du växer i styrka blir motståndare som du förmodligen inte skulle ha vågat slåss mot plötsligt ditt byte. Tricket för att överleva är att veta vilka strider du kan vinna och vilka du måste fly från. Åtminstone för tillfället. I Hungry Shark Arena: Horror Night, liksom i många andra fall, är reträtt alltid ett alternativ, och många gånger är det det klokaste alternativet du kan ta.

Spela ett annat roligt flerspelarspel på Hetaspel.se och se hur många poäng du kan få.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att i den riktning du vill att hajen ska röra sig. Hajen rör sig automatiskt. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Hungry Shark Arena-serien:

  1. Hungry Shark Arena

Liknande spel:

Gillade du Hungry Shark Arena: Horror Night? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.