Hungry Shark Arena

Världen i Hungry Shark Arena är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hungry Shark Arena, ett av våra bästa djur spel!

Gillar du hajar? Vad sägs om Battle Royale-spel? Då har du säkert undrat varför ingen någonsin har tänkt på att kombinera de två. Hajar är trots allt de ultimata Battle Royale-spelarna. Åtminstone i havet. Som tur är får du i Hungry Shark Arena delta i ett ondskefullt undervattenskrig om överhöghet som en våldsam haj.

För att ta över de oförlåtande haven måste du bli den största hajen som världen någonsin har sett, och det enda sättet att göra det är att överleva tillräckligt länge för att äta tillräckligt med fisk för att bli större och större, tills bara omnämnandet av ditt namn får de andra spelarna att darra bort av rädsla.

Undvik och eliminera alla andra spelare på ett mästerligt sätt och bli den största fisken i Hetaspel.se havet!

Spela andra spel från Hungry Shark Arena-serien:

  1. Hungry Shark Arena: Horror Night

Liknande spel:

Gillade du Hungry Shark Arena? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.