Sort Bird

Världen i Sort Bird är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sort Bird, ett av våra bästa djur spel!

Sort Bird är ett roligt och utmanande pusselspel där du måste guida fåglarna till sina bon och samtidigt samla in stjärnorna från nivån. Varje fågel har ett begränsat antal drag, så du måste vara uppmärksam på varje drag. För att lösa mer komplexa pussel måste du också ta hänsyn till att fåglarna kan knuffa varandra runt, antingen till ett bo eller för att samla en stjärna.

Att göra misstag är mänskligt, och Sort Bird har implementerat en retry-knapp, som du alltid kan välja för att ångra dina drag och försöka igen. Var inte rädd för att experimentera och använd den här knappen när du behöver den.

Hetaspel.se ger dig Sort Bird, ett annat roligt pusselspel som du kan hitta gratis på vår webbplats.

Liknande spel:

Gillade du Sort Bird? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.