Duck Life

Världen i Duck Life är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Duck Life, ett av våra bästa djur spel!

Förbered ditt träningsmontage och energisk musik innan du spelar Duck Life, ett gulligt spel där du måste träna din ankunge för att bli en mästare i racing. För att uppnå en legendarisk status på tävlingsscenen måste man träna hårt, i en mängd olika discipliner.

Lyckligtvis ger Duck Life dig chansen att ha ett omfattande träningsschema, och det innehåller 15 minispel som att springa, simma, flyga, klättra och hoppa. Att se din ankunge sakta klättra i graderna och bli bättre och bättre kommer säkert att ge dig ett leende på läpparna, och det kommer att göra dig väldigt stolt över att allt ditt hårda arbete ger resultat. För evig ära måste du i slutändan möta mästaranden anka. När du väl är besegrad kan du med säkerhet säga att du är bäst.

Ta toppositionen på Hetaspel.se i Duck Life!

Liknande spel:

Gillade du Duck Life? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.