Pet Salon

Världen i Pet Salon är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pet Salon, ett av våra bästa sällskapsdjur spel!

Hetaspel.se välkomnar dig till Pet Salon, där bedårande lurviga vänner väntar på din ömma vård och uppmärksamhet. Dyk ner i en värld av djurskötsel när du tar på dig rollen som den ultimata vårdgivaren, ansvarig för bad, grooming och till och med ta hand om hälsobehovet hos mycket söta husdjur. Oavsett om de är fluffiga kattungar, lekfulla valpar eller exotiska varelser, är Pet Salon ett fantastiskt spel för människor som älskar att ta hand om virtuella husdjur. I Pet Salon är dina älskade husdjurs välbefinnande din högsta prioritet. Från det ögonblick de kommer i din vård kommer du att överösa dem med kärlek och uppmärksamhet, så att de alltid ser ut och mår som bäst. Unna dina lurviga vänner lyxiga bad, kompletta med milda schampon och lugnande massage som får dem att spinna och vifta på svansen av förtjusning.

Men det handlar inte bara om grooming och bortskämdhet i Pet Salon; det handlar också om att säkerställa hälsa och lycka för dina lurviga följeslagare. Med ett besök hos veterinären på plats kan du ta itu med alla problem eller krämpor som dina husdjur kan ha, från mindre skrapsår till mer allvarliga medicinska problem. Med din expertvård och veterinärens expertis kommer dina husdjur att vara tillbaka på sina tassar på nolltid. Oavsett om du ger en fluffig kattunge ett bubbelbad eller kramar en lekfull valp, är varje ögonblick i Pet Salon fyllt av glädje och tillfredsställelse.

Med sin charmiga grafik, intuitiva spelupplägg och massor av möjligheter att ha roligt med husdjur kommer Pet Salon säkert att bli ett av dina nya favoritspel på Hetaspel.se. Så samla dina lurviga vänner, kavla upp ärmarna och gör dig redo för en djurvårdsupplevelse utan dess like. I Pet Salon är trots allt varje dag en bra dag att skämma bort och leka med några av de mest älskvärda husdjuren som finns.

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att interagera med djuren och med de olika verktygen som du använder för att skämma bort dem. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa objekt istället.

Spela andra spel från Pet Salon-serien:

  Liknande spel:

  Gillade du Pet Salon? Hitta liknande spel i följande lista:

  Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

  Prova några av våra andra gratisspel från vårsällskapsdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

  Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.