Zoo Boom

Världen i Zoo Boom är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zoo Boom, ett av våra bästa djur spel!

Med lugnande klockspel, söt grafik och enkla regler kan du alltid räkna med att Zoo Boom ger dig en extra dos avkoppling efter en hård dag. Vad du måste göra i det här spelet är att titta noga på spelplanen och trycka där du ser minst två djur av samma färg för att samla dem till ditt zoo.

Du kommer att se att du också måste utföra vissa uppgifter för att komma vidare, men dessa uppgifter kommer inte att vara någon match för dig! Om du lyckas matcha flera varelser av samma typ kommer du att mötas av ett riktigt spektakel av effekter!

Även om reglerna är ganska lätta att förstå blir nivåerna svårare och utmaningarna blir mer komplexa ju längre du kommer. Men oroa dig inte, Hetaspel.se låter dig starta om så många gånger du vill!

Försök att slå alla nivåer och få alla stjärnor i Zoo Boom!

Liknande spel:

Gillade du Zoo Boom? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.