Zoo Feeder

Världen i Zoo Feeder är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zoo Feeder, ett av våra bästa djur spel!

Åh nej, djuren från djurparken har inte fått mat och de svälter! Som tur är finns du i närheten och kan mata dem snabbt. Använd din spade för att plocka upp all den goda maten från marken och se till att djuren äter upp allt.

Om du någonsin har varit hungrig vet du att ju snabbare du äter, desto snabbare mår du bättre, så i Zoo Feeder behöver du inte stå och vänta. Nej, du är på språng och du måste använda din spade och flytta den från vänster till höger och samla in den läckra näringen medan du är på språng. Det ger en ny innebörd åt snabbmat!

Om du blir särskilt duktig på denna uppgift och samlar all mat i en sektion blir din spade en kraftfull magnet som drar till sig maten åt dig och ger dig en hjälpande hand.

Med de ädelstenar du samlar in kan du snart bygga ett litet zoo eller skaffa ett nytt coolt skinn till din spade.

Kom över till Hetaspel.se och få ett leende på de söta djurens ansikten!

Liknande spel:

Gillade du Zoo Feeder? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.