EvoWorld io (FlyOrDie io)

Världen i EvoWorld io (FlyOrDie io) är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela EvoWorld io (FlyOrDie io), ett av våra bästa djur spel!

Ta dig till toppen av näringskedjan i EvoWorld io (FlyOrDie io), ett överlevnadsspel med flera spelare, där du börjar din resa som en liten fluga och om du lyckas överleva och utvecklas blir du ett större och starkare djur. Man kan säga att det är en evolutionssimulator.

Precis som i evolutionen måste du vara försiktig så att du undviker farliga rovdjur, som snabbt kommer att sätta stopp för din existens. För att hjälpa dig i ditt evolutionssökande har du speciella förmågor, så se till att använda dem klokt! Och var försiktig eftersom andra spelare kommer att använda sina egna knep och strävar själva efter att nå toppen av näringskedjan.

Kom och spela EvoWorld io (FlyOrDie io) på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du EvoWorld io (FlyOrDie io)? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.