Fishing 2 Online

Världen i Fishing 2 Online är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fishing 2 Online, ett av våra bästa djur spel!

Lös de roliga pusslen och rädda den lilla fisken i Fishing 2 Online, ett roligt tanke- och pusselspel på Hetaspel.se. Fiskar behöver vatten för att överleva, och i det här spelet måste du se till att denna dyrbara vätska når tanken i tid. För att göra detta måste du dra i stängerna som innehåller vattnet och leda det till de törstiga fiskarna.

Olika hinder väntar dig, eftersom det finns många faror som antingen kan förorena vattnet, som alla sorters smutsiga ämnen, eller dödliga spikar som snabbt kommer att fånga och döda fisken om du inte får vattnet till tanken så snabbt som möjligt.

Rädda fisken och ha kul i Fishing 2 Online!

Liknande spel:

Gillade du Fishing 2 Online? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.