Free the Ball

Världen i Free the Ball är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Free the Ball, ett av våra bästa pusselspel!

Välkommen till den fängslande världen Free the Ball där pusselentusiaster i alla åldrar kan sätta sina färdigheter på prov! I detta roliga pusselspel är ditt mål enkelt: manövrera bollen genom en labyrint av hinder och vägled den till sitt mål genom att strategiskt flytta och arrangera om block. Med en imponerande samling av över tretusen utmanande nivåer är tristess helt enkelt inte ett alternativ. Förbered dig på att ge dig ut på en episk resa med hjärngympande utmaningar i Free the Ball. När du navigerar genom en labyrint av alltmer komplexa pussel kommer du att bli fängslad av spelets intuitiva mekanik och smarta nivådesign. Oavsett om du är en erfaren pusselfantast eller en nykomling i genren finns det något här som utmanar och glädjer spelare på alla nivåer. Med sitt oändliga utbud av sinnesförvirrande gåtor lovar Free the Ball timmar av underhållning.

Med varje ny nivå blir du mer och mer bekväm med de vändningar som Free the Ball presenterar för spelaren. Vissa nivåer löser du nästan omedelbart efter att ha tagit en titt på konfigurationen av nivån, medan andra till och med kan få dig att ta fram penna och papper för att räkna ut. En sak är säker, du kommer att ge din hjärna ett träningspass. Och med massor av nivåer kommer dina färdigheter bara att växa, liksom de utmaningar som ställs.

Fördjupa dig i det roliga spelet Free the Ball på Hetaspel.se och upplev spänningen i att erövra allt svårare pussel med varje nivå som passerar. Med sin enkla men ändå utmanande mekanik erbjuder detta spel en uppfriskande tolkning av den klassiska pusselgenren. Oavsett om du är ute efter en snabb hjärngympa eller planerar att klara av många nivåer på en gång, har Free the Ball allt du behöver. Så ta på dig tänkarmössan och gör dig redo att befria bollen från dess labyrint av hinder i detta spännande pusseläventyr.

Så här spelar du

Välj pusselplattformarna med vänster musknapp och flytta plattformen till önskad position med nedhållen musknapp. Tryck på plattformarna och flytta runt fingret på skärmen om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Free the Ball? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.