Ball Drop

Världen i Ball Drop är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ball Drop, ett av våra bästa skicklighetsspel!

I Ball Drop är ditt uppdrag att navigera en studsande boll genom en handske av farliga hinder samtidigt som du styr bort från dödliga spikar. Med en fascinerande minimalistisk design erbjuder Ball Drop en rolig upplevelse som kommer att hålla spelarna engagerade från början till slut. Med sina responsiva kontroller, uppslukande musik och 32 adrenalinpumpande nivåer att erövra, levererar detta spel en spännande upplevelse som kommer att hålla dig på kanten av ditt säte i timmar. När du dyker in i världen på Ball Drop kommer du att ställas inför en rad allt svårare hinder som står mellan dig och segern. Varje nivå presenterar en ny uppsättning faror att övervinna, testa dina reflexer, timing och precision. Kan du navigera bollen säkert genom varje nivå och gå segrande ur striden mot alla odds?

Varje plattform från Ball Drop ger dig ett nytt pussel som du måste låsa upp, och förutom att lära dig plattformarnas mönster måste du också kontrollera bollen och undvika alla hinder i din väg. Var och en av de 32 nivåerna ger dig nya chanser att förbättra dina färdigheter och lära dig världen på Ball Drop. Plattformarna kan också ha olika beteenden, så du måste snabbt lära dig och anpassa dig till dessa, om du vill att bollen ska nå slutet av nivån. Även om du misslyckas, oroa dig inte, du kan försöka igen på Hetaspel.se. Denna blandning av att lära sig vad varje plattform gör och även vänja sig vid bollens rörelse kommer att ta dig till den sista nivån och till att se slutskärmen på Ball Drop.

Följ med på en spännande resa med Ball Drop och upplev spänningen i att navigera en studsande boll genom en labyrint av farliga hinder på Hetaspel.se. Med sin fängslande design, uppslukande musik och roliga spelupplevelse lovar Ball Drop en upplevelse som får dig att komma tillbaka för mer.

Så här spelar du

Tryck på vänster musknapp för att släppa bollen och för att göra små hopp. Tryck på skärmen istället om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Ball Drop? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.