Monster Hell: Zombie Arena

Världen i Monster Hell: Zombie Arena är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Monster Hell: Zombie Arena, ett av våra bästa skjutspel!

En postapokalyptisk värld, som fortfarande skakas av efterdyningarna av en förödande kärnvapenexplosion, där de kvardröjande effekterna av radioaktivitet har släppt loss horder av muterade varelser över landet, är miljön i Monster Hell: Zombie Arena på Hetaspel.se. Som en modig städare med uppgift att upprätthålla ordningen i dessa farliga zoner kastas du in i farans hjärta, beväpnad med ansvaret att utrota de monstruösa hot som lurar inom dig. Varje vecka uppmanas några modiga att ge sig ut i den radioaktiva ödemarken, med uppdraget att rensa området från de muterade styggelser som nu kallar det sitt hem. Som veckans utnämnda renhållare vilar regionens öde på dina axlar, och du förbereder dig för att konfrontera zombies, muterade djur och andra skruvade monstruositeter som springer omkring på de ödsliga gatorna.

Din resa börjar på det regionala sjukhuset, en gång en livlig ledstjärna av hopp som nu reducerats till ett skal av sitt forna jag. Därifrån ska du navigera på de förrädiska gatorna som omger kärnkraftverket, där faran lurar runt varje hörn och överlevnad är långt ifrån garanterad. Beväpnad med ditt förstånd och de vapen du kan få tag på, ställs du mot obevekliga vågor av muterade fiender medan du kämpar dig vidare mot ditt slutmål. Men det verkliga testet ligger under reaktorn, i de mörka och labyrintiska tunnlarna som slingrar sig fram genom jorden. Här väntar de farligaste hoten, och deras närvaro är en bister påminnelse om de fasor som mänsklighetens dårskap har släppt lös. För varje steg djupare in i det okända kommer du att möta allt mer skräckinjagande motståndare, den ena mer skrämmande än den andra.

När du navigerar genom de förvridna korridorerna och möter ofattbara fasor, kom ihåg att du inte är ensam i den här kampen. Med mod, beslutsamhet och en stadig hand kan du övervinna de utmaningar som ligger framför dig och gå segrande ur striden. Regionens öde hänger på en skör tråd i Monster Hell: Zombie Arena - kommer du att ta tillfället i akt och återta den från mörkrets grepp? Resan väntar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att skjuta, använd musen för att vinkla dina skott och WASD-tangenterna för att röra dig.

Liknande spel:

Gillade du Monster Hell: Zombie Arena? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC