Vortex 9

Världen i Vortex 9 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Vortex 9, ett av våra bästa skjutspel!

Gör dig redo för en bisarr och fängslande värld av strider, när du deltar i hårda strider i Vortex 9. Beväpna dig med en stridsklubba eller en arsenal av skjutvapen och hävda din dominans i denna unika värld där eleganta hjältar, galna vapen och explosiva strider väntar. Vortex 9 är en arena där du kan visa upp din skicklighet och låta världen veta vem som verkligen är i Vortex-universumet. Upptäck 8 fantastiska karaktärer, var och en med sin egen distinkta stil: från John och Jane till Marvin McSpy, Mr Goodboy, Jess Purrfect, Hellen D. Mon, Mercydroid och Beelzebox. Utrusta dig med dussintals galna skjutvapen, atypiska närstridsvapen och tunga maskingevär, så att din arsenal blir lika mångsidig som de karaktärer du styr. Delta i strider i olika spellägen, t.ex. lagstrid, Deathmatch Solo och Capture Point, med löfte om ännu fler spännande spellägen i horisonten.

Färdas genom de olika kartorna som Vortex 9 har att erbjuda, alla i speluniversumets hisnande landskap. Fördjupa dig i det dynamiska spelet och utforska vackra platser som fungerar som bakgrund för dina intensiva strider. För varje strid har du en mängd olika vapen till ditt förfogande, och du vet aldrig hur många du behöver för att överleva och besegra de andra spelarna på kartan. Kanske kan du kasta en granat och sedan använda maskingeväret för att komma högst upp på topplistan, eller så kan du till och med använda ett närstridsvapen för att komma nära och personligt med motståndarna på kartan.

Omfamna den galna atmosfären i striderna och uttryck din individualitet genom de mångsidiga och excentriska karaktärerna. Briljera i den oförutsägbara och spännande världen Vortex 9 på Hetaspel.se och gör dig redo för intensiv action.

Så här spelar du

Använd WASD-tangenterna för att röra dig, tryck på vänster musknapp för att skjuta, höger musknapp för att zooma in och använd de numrerade tangenterna, 1 till 5, för att bläddra igenom dina tillgängliga vapen.

Liknande spel:

Gillade du Vortex 9? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC