Valentine Hidden Heart

Världen i Valentine Hidden Heart är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Valentine Hidden Heart, ett av våra bästa alla hjärtans dag-spel!

Följ med på en fängslande resa av romantik och utforskning på Hetaspel.se med Valentine Hidden Heart, ett förtrollande dolda objekt-äventyr som är utformat för att tända kärlekens flammor inom dig. Förbered dig på att fördjupa dig i en värld fylld av mystik och kärlek när du kanaliserar din inre cupid i jakten på dolda hjärtan utspridda över 15 fascinerande nivåer. Varje nivå erbjuder en unik och charmig bakgrund, som sätter scenen för din strävan att avslöja de 10 dolda hjärtan som döljs inuti. Från pittoreska trädgårdar till mysiga kaféer, varje scen är full av löften om kärlek och upptäckter och inbjuder dig att avslöja dess hemligheter ett hjärta i taget. För varje hjärta du hittar öppnas ett nytt romantiskt kapitel som drar dig djupare in i den trollbindande väven av tillgivenhet och längtan. När du söker igenom varje scen med skarpa ögon och ett ömt hjärta, kommer du att uppleva spänningen i att avslöja dolda skatter medan du solar dig i värmen av kärlekens omfamning.

Spelare som har mycket tålamod och ett öga för detaljer kommer säkert att gilla spelet i Valentine Hidden Heart, men du kan också träna dig själv att ha mer av dessa egenskaper med spel som Valentine Hidden Heart. Varje nytt hjärta du hittar i scenen kommer att öka din önskan att hitta nästa, och på nolltid kommer du att ha hittat alla hjärtan som krävs för att gå vidare till nästa scen. Vissa hjärtan är särskilt svåra att hitta, men med tiden kommer du säkert att hitta alla gömda hjärtan.

Så förbered dig på att förlora dig själv i en virvelvind av passion och förtrollning när du ger dig ut på denna underbara resa. Navigera genom romantikens vändningar i Valentine Hidden Heart, och må varje dolt hjärta du upptäcker föra dig ett steg närmare en kärlek som inte känner några gränser.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att klicka på de dolda hjärtana på varje nivå. Tryck på dem om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Valentine Hidden Heart? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våralla hjärtans dag-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.