Party Crashers Ex-Boyfriend Edition

Världen i Party Crashers Ex-Boyfriend Edition är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Party Crashers Ex-Boyfriend Edition, ett av våra bästa barbie spel!

💔 Uppbrott är tufft, men hämnd är så sött! Gör dig redo för årets fräckaste uppgörelse i Party Crashers Ex-Boyfriend Edition där hjärtesorg möter high fashion!

👩‍🎤 Möt Babs & the Squad: Babs, den sötaste tjejen med den grymmaste stilen, har precis blivit överrumplad av sin före detta pojkväns svek. Men hon är inte ensam! Tillsammans med sina tre bästa vänner gör de hjärtesorg till en extravaganza med mode i fokus!

🎉 Intrigen tätnar: Ryktet på gatan? Babs ex ordnar årets fest med sin nya flamma, och Babs är fast besluten att stjäla rampljuset. Med sin grupp vid sin sida planerar de den ultimata entrén för att få honom att ångra att han någonsin släppte henne.

👗 Ditt uppdrag, Fashionista: Dyk ner i garderoberna hos dessa fyra vilda kvinnor och skapa showstoppande outfits som kommer att lämna alla, särskilt det nya paret, helt mållösa. Mixa och matcha från en uppsjö av snygga byxor, kjolar, toppar, klänningar och jackor. Glöm inte att komplettera med de trendigaste smyckena, håruppsättningarna, hattarna, väskorna och solglasögonen.

🎁 Gifts of Sass: För att lägga till ett stänk av ironi i mixen, välj de perfekta sarkastiska gåvorna som Babs och hennes besättning ska ge till det nyförälskade paret. Låt oss bara säga att hämnd aldrig har sett så elegant ut!

💄 Glam Squad Assemble: Lyft looken med felfri makeup och frisyrer som skriker självförtroende. Experimentera med olika läppfärger, fransstilar, brynformer, ögonskuggor och rodnadstoner för att se till att Babs och hennes team är själva sinnebilden av glamour.

🎊 Den stora entrén: När kvällen rullar igång kan du se på när Babs och hennes BFF:s gör en häpnadsväckande entré som stjäl rampljuset, lämnar ex-pojkvännen ångerfull och hans nya flickvän grön av avund. Festen kommer inte att veta vad som drabbade dem!

📸 Dela Glam: Men det roliga slutar inte där! Ladda ner de sensationella outfits du har skapat och dela dem med vänner och familj. Låt dem njuta av det fantastiska och fira Babs nyvunna självförtroende och stil.

✨ Party Crashers Ex-Boyfriend Edition är mer än bara ett spel; det är en resa med empowerment, stil och ljuv hämnd. Så är du redo att göra Babs och hennes team sällskap på denna episka modejakt? Låt oss krascha festen med stil och visa dem hur det ska göras! 💃🔥

Spela andra spel från Party Crashers-serien:

  1. Princesses Villain Party Crashers
  2. Princesses Party Crashers

Liknande spel:

Gillade du Party Crashers Ex-Boyfriend Edition? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.