Roomies Blind Date

Världen i Roomies Blind Date är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Roomies Blind Date, ett av våra bästa barbie spel!

Välkommen till Roomies Blind Date, det ultimata klädspelet för tjejer! I det här spelet spelar du som tre high school-vänner som får anonyma meddelanden som bjuder in dem till en blind date. Uppspelta men nervösa söker flickorna varandras råd för att klä sig och sminka sig på ett sätt som kommer att imponera på deras mystiska beundrare.

När de anländer till platsen för dejten blir de överraskade när de får reda på att de alla har blivit inbjudna av skolans mest populära pojke! Tjejerna är fast beslutna att vinna hans hjärta och måste tävla mot varandra för att bli hans utvalda.

Din uppgift är att hjälpa flickorna att välja de coolaste kläderna som får dem att sticka ut och fånga den populära pojkens hjärta. Det finns massor av alternativ att välja mellan, inklusive snygga klänningar, trendiga toppar och coola accessoarer. Du kan också experimentera med olika frisyrer och smink för att skapa den perfekta looken för varje tjej.

Var försiktig! Varje flicka har sin egen unika stil, och den populära pojken kan ha andra preferenser. Var uppmärksam på hans reaktioner och försök att välja kläder som passar hans smak.

Med din hjälp har flickorna en chans att vinna den populära pojkens hjärta och bli avundsjuka på sina klasskamrater. Är du redo att anta utmaningen och hjälpa dem att hitta sin sanna kärlek? Spela Roomies Blind Date nu och låt mode- och dejtingspelet börja!

Liknande spel:

Gillade du Roomies Blind Date? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.