Kiss, Marry, Hate Challenge

Världen i Kiss, Marry, Hate Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Kiss, Marry, Hate Challenge, ett av våra bästa barbie spel!

Kevins liv har vänt sedan han flyttade till den coolaste skolan i stan och gick med i fotbollslaget. Nu plötsligt svärmar tjejerna runt honom. Tre av hans nyfunna vänner vill veta om de kan vinna den ständigt populära nya pojkens hjärta, så de kommer på en tävling! Var och en av dem bestämmer sig för en klädstil som hon gillar och gör sin bästa modevisning för Kevin. Kommer en tjej att falla honom i smaken?

Det här populära spelet för tjejer är mycket roligt och uppmuntrar spelarna att klä upp dessa söta karaktärer. En kommer att klä sig i grunge rock stil, en i mjuk tjej stil och slutligen en i en cool skolflicka stil, efter att ha plundrat sina garderober för att hitta den perfekta looken - naturligtvis tillsammans med lämplig smink! Det är inte komplett utan accessoarer, som glasögon, väskor och smycken som ger den där speciella finishen. Sedan är det Kevins tur att döma - han kommer att överraska dem genom att välja vem han vill kyssa, gifta sig med eller hata! Spela det här roliga och fascinerande spelet idag något du garanterat kommer att gilla!

Är du redo för utmaningen Kiss Marry Hate Challenge? Så kom igen tjejer, delta i detta fantastiska klädspel och kom tillbaka för fler tjejspel gjorda bara för dig!

Liknande spel:

Gillade du Kiss, Marry, Hate Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.