Dress To Impress Back To School

Världen i Dress To Impress Back To School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dress To Impress Back To School, ett av våra bästa klä på spel!

Gör dig redo att sparka igång skolåret med stil, för Dress To Impress Back To School är här, och det är en sensationell uppvisning i mode, vänskap och fantastiskhet som kommer att få dig att stoltsera i skolkorridorerna som aldrig förr! Det är en stiltävling av episka proportioner, och allt handlar om att visa upp din modebegåvning.

Möt Babs och hennes tre BFF:ar, de ultimata truppmålen. När skolåret börjar har de bestämt sig för att höja insatsen och göra sin stora entré med en modetävling som kommer att få alla att häpna. Det är en vänskaplig kamp för att se vem som kan samla flest stilpoäng och vinna den eftertraktade titeln som skolans modedrottning! Fyra olika stilpersonligheter väntar - från casual chic till preppy perfektion, det är dags att skapa de mest häpnadsväckande outfitsen för var och en av dessa fashionistas. Låt oss dyka ner i garderoben av möjligheter, älskling! Från trendiga t-shirtar till fantastiska klänningar, coola byxor till snurrvärdiga kjolar, funkiga strumpor till grymma sparkar - skolgarderoben är din målarduk och det är dags att måla med stil!

Accessoarer är A och O! Statementsmycken, fantastiska glasögon och väskor som skriker "fashionista på jakt". Allt handlar om detaljerna och du är mästaren på accessoarer. Och när det gäller frisyrer måste du se till att de sitter - från snyggt och elegant till vilt och otämjt, du är den ultimata hårgurun.

Men det är inte allt - sminket är också viktigt! Skapa looker som är djärva, dramatiska och perfekt anpassade till varje stilpersonlighet. Från glittrande ögon till djärva läppar - du är makeupartisten för stunden.

Nu, när du har förvandlat Babs och hennes BFF:s till stilsensationer, är det dags att se vem som tar hem kronan. Varje tävlande får ett betyg från 1 till 100, och vinnaren kommer att utses till skolans ultimata modedrottning!

När poängen är inne är det dags att fånga dina modemästerverk. Ladda ner dina fantastiska looks, visa upp dem för ditt gäng och låt världen se dina stilkunskaper. Det är en modetävling som kommer att få alla att prata!

Så gör dig redo för Dress To Impress Back To School, där modet regerar, vänskapsband knyts och skolans catwalk är ditt kungarike. Från casual cool till fabulous chic, du är den stilguru som de här tjejerna har väntat på. Är du redo att ta hem titeln som skolans modedrottning?

Liknande spel:

Gillade du Dress To Impress Back To School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.