Hogwarts Princesses

Världen i Hogwarts Princesses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hogwarts Princesses, ett av våra bästa klä på spel!

Välkommen till den förtrollade världen på Hogwarts Princesses, där magi möter stil och där trollkarlsuniversumets hemligheter vackert vävs in i en värld av mode och vänskap. Ta era trollstavar och gör er redo för ett trollbindande äventyr, älsklingar!

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry är bakgrunden till denna sensationella berättelse, där fyra bästa vänner och skolkamrater ger sig ut på en resa med stil och självuttryck som är lika unik som de Hogwarts-hus de representerar: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw och Hufflepuff.

Varje hus på Hogwarts har sin egen identitet, och din utmaning är att skapa outfits som perfekt fångar Gryffindors mod, Slytherins ambition, Ravenclaws visdom och Hufflepuffs lojalitet. Färgerna, emblemen och stilen kommer att vara en sann återspegling av varje hus anda.

Men det är inte allt. Förutom att klä upp dessa underbara häxor kommer du att dyka ner i sminksessioner, med looker som inte bara är fantastiska utan också kompletterar den valda modestilen. Oavsett om det är en djärv och eldig makeup för Gryffindor, eller subtil och smart för Ravenclaw, kommer du att bemästra makeupkonsten på alla nivåer. Och kom ihåg att det är detaljerna som skapar magin. Accessoarer, smycken och frisyrer är de sista detaljerna som lyfter varje look från ordinär till extraordinär. Se dem som dina alldeles egna modeformler!

När du har slutfört förvandlingen för varje hus är det dags att fånga din modetrollkonst. Ladda ner de förtrollande kläderna, visa upp dem för dina vänner och familj och låt dem ta del av Hogwarts eleganta hemligheter.

Så, är du redo för Hogwarts Princesses där modevärlden kolliderar med trollkarlsvärlden? Gör din trollstav redo, för det här äventyret kommer att ge dig och dina vänner en fashionabel förtrollning som kommer att trollbinda er!

Spela andra spel från Hogwarts-serien:

  1. Hogwarts Girls

Liknande spel:

Gillade du Hogwarts Princesses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.