School Popularity Challenge

Världen i School Popularity Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela School Popularity Challenge, ett av våra bästa klä på spel!

Gör dig redo att kasta dig in i den ultimata kraftmätningen om skolans överhöghet, för School Popularity Challenge är här, och det är en sensationell berg- och dalbana av stil, vänskap och tävling som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer! Det är dags att berätta allt om denna episka popularitetstävling med vår tuffa kvartett.

Möt Fab Four, drottningarna av coolhet i deras skola, och de tävlar alla om den eftertraktade titeln som den mest populära tjejen. Men det finns en twist - de behöver ditt modegeni för att släcka skolkorridorerna och få alla att kippa efter andan. Ja, du, stilsensationen, är deras hemliga vapen! Popularitetsutmaningen inleds med en modeduell. Var och en av dessa underbara damer vill imponera på sina klasskamrater, och det är ditt jobb att skapa de mest häpnadsväckande skoloutfitsen. Från snygga T-shirts till flirtiga klänningar, coola byxor till kaxiga kjolar, funkiga strumpor till fantastiska skor - skolgarderoben är din lekplats!

Men håll i hårborsten för det handlar inte bara om kläderna. Frisyrerna står också på menyn, och du måste se till att de är lika fräscha som en morgonbris. Oavsett om det är snyggt och elegant eller vilt och otämjt, är du mästare på hårtransformationer. Och accessoarer! Glöm inte bling-bling - statementsmycken, snygga glasögon och eleganta väskor som gör dem till campusområdets snackis. Allt sitter i detaljerna!

Nu när outfiten sitter som en smäck är det dags för makeupmagin. Skapa looker som är tuffa och fantastiska och som kompletterar varje tjejs unika stil. Från djärva läppar till sotade ögon - du får dem att lysa som stjärnor i skolgalaxen.

Men här kommer det verkliga problemet - det finns en juryomröstning i slutet av allt. Tjejen med högst poäng kommer att bestiga tronen som skolans mest populära tjej. Det är en tävling i stil, och insatserna är höga! När domen har fallit är det dags att fånga dina modemästerverk. Ladda ner dina fantastiska looks, visa upp dem för dina kompisar och låt världen få se din stil. Det är en extravaganza i skolmode som kommer att få alla att prata, så gör dig redo att regera i skolans korridorer!

Så gör dig redo för School Popularity Challenge, där vänskap testas, stilar pressas till det yttersta och jakten på popularitetskronan är igång! Från casual chic till preppy perfektion, du är stilgurun som dessa tjejer har väntat på. Skolans runway är satt, och du är på väg att äga den! Är du redo att ta över tronen som skolans stilsuperstjärna?

Liknande spel:

Gillade du School Popularity Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.