Wednesday's Breakup Handbook

Världen i Wednesday's Breakup Handbook är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Wednesday's Breakup Handbook, ett av våra bästa klä på spel!

Håll i dina sminkborstar, för Wednesday's Breakup Handbook är den ultimata berg- och dalbanan av känslor, stil och vänskap, och den kommer att ta dig med på en fantastisk resa av förvandling och självupptäckt!

I ett sprakande drama med kärlek och hjärtesorg skriver Wednesday ett meddelande till Enid som kommer att förändra allt. Hon har hört ryktas om att Enids pojkvän träffar någon annan, och teet är rykande hett. Enid avslöjar i sin tur att hennes egen kärlekshistoria just har gått i stöpet - hon har blivit dumpad för att de helt enkelt "inte passar ihop".

I sann BFF-anda erbjuder Wednesday en hjälpande hand till sin bästis Enid, och de är på väg att ge sig ut på en resa med stil och självförtroende.

Förvandlingen börjar med en omfattande skönhetsbehandling av Enids ansikte. Det handlar om att få fram den där strålande, självsäkra glöden, älskling. Rengör, exfoliera och återfukta - det är spadagsvibbar hela vägen.

Nu är det dags att klä upp sig och du är den ultimata stylisten. Enid har en förkärlek för den mjuka flickestetiken - tänk pastellfärger, värme och uttryck. Med allt från pastellklänningar till mysiga koftor skapar du en look som utstrålar charm och bekvämlighet. Och så har vi Wednesday, som är helt inne på den mörka Lolita-vibben. Med sina gotiska influenser står Lolita-klänningar i mustigt rött, stämningsfullt svart och djupt blått i centrum. Dina stilval hjälper henne att kanalisera den mörka, romantiska lockelsen.

Men håll i dina stilettklackar för det finns en vändning i berättelsen. Enids före detta pojkvän, som plötsligt träffas av ångerns blixt, kommer krypande tillbaka. Nu är det dags att göra den ultimata entrén.

För de sista nivåerna behöver båda BFF:arna den perfekta skollooken. Enid är helt inne på Light Academia - tänk vintagevibbar, mjuka färger och en intellektuell framtoning. Wednesday, å andra sidan, rockar Dark Academia med sin stämningsfulla, klassiska stil.

För varje look är makeupen ett avgörande element för att fullborda förvandlingen. Det handlar om att skapa en harmonisk och autentisk look som matchar den valda stilen. Från mjuka pastellfärger till dramatisk gotisk glam - det är du som är makeupmagikern. Accessoarer, smycken och frisyrer är de sista detaljerna för att få deras look att poppa och lysa. Och sedan har du erövrat allt - från skönhetsbehandlingar till klädsel och smink, det är en förvandlingsresa som är stärkande och upplyftande. Nu kan du fånga dina modemästerverk, ladda ner de fantastiska outfitsen och visa världen din stil.

Gör dig redo för Wednesday's Breakup Handbook, där stilen regerar och vänskapsbanden är starkare än någonsin. Från Soft Girl Aesthetic till Dark Academia, du är den stylist som dessa BFF:ar har väntat på. Är du redo att vara en del av deras otroliga förändringsresa?

Spela andra spel från Wednesday-serien:

  1. Wednesday Besties Fun Day

Liknande spel:

Gillade du Wednesday's Breakup Handbook? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.