Bridezilla: Prank The Bride

Världen i Bridezilla: Prank The Bride är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bridezilla: Prank The Bride, ett av våra bästa bröllop spel!

Gör dig redo för det ultimata klädäventyret i free-to-play-sensationen Bridezilla: Prank The Bride! Detta spel är en bländande pärla bland klädspelen och riktar sig särskilt till modemedvetna tjejer som älskar att spela modespel online.

Möt Babs, den fantastiska blonda blivande bruden som på sin stora dag upptäcker att hennes orörda brudklänning är fläckig av kaffe. Fylld av nerver förvandlas det som skulle ha varit en glad brud till en riktig Bridezilla. Men frukta inte, hennes tre lojala brudtärnor hjälper henne att välja en mycket vackrare outfit för bröllopsdagen.

Ditt uppdrag är att välja den perfekta bröllopsoutfiten för var och en av de tre brudtärnorna. Dyk ner i tärnornas garderober för att välja ut de mest eleganta klänningarna och komplettera dem sedan med smycken, handväskor, solglasögon och andra eleganta föremål. Men det är inte allt - du måste också skapa den perfekta makeup-looken för varje tärna genom att välja bland en myriad av frisyrer, ögonskuggor, läppstift, ögonbrynsformer och -färger, olika fransstilar och rouger.

Självklart väntar bruden själv ivrigt på din hjälp för att skapa den coolaste outfiten någonsin: en fantastisk klänning, en slöja, en snygg frisyr, håraccessoarer och makeup prydd med blombuketter och många andra brudaccessoarer.

Kommer brudgummen att bli imponerad av Babs nya look? Förvandla denna dag till en oförglömlig dag för det unga paret.

Och här är pricken över i:et - när du har skapat dessa fantastiska outfits kan du ladda ner dem och dela dem med dina närmaste vänner och familj, så att dina modemästerverk blir en snackis på stan!

Bridezilla: Prank The Bride är inte bara ett spel; det är en resa in i den glamorösa världen av bröllop och mode. Spela nu och bli den ultimata stylisten för Babs och hennes brudtärnor!

Liknande spel:

Gillade du Bridezilla: Prank The Bride? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.