My Dream Wedding

Världen i My Dream Wedding är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Dream Wedding, ett av våra bästa bröllop spel!

Dagen är här! Det är dags för ditt drömbröllop. Du och din partner har valt ut den perfekta platsen, och ni har redan bokat cateringfirman och fotografen. Nu är det dags att välja ut era bröllopskläder och dekorera er bröllopstårta!

Din erfarenhet när det gäller mode är välkänd, vilket är anledningen till att dessa framtida brudpar har bett om din hjälp med att fråga efter unika bröllopsoutfits! Välj rätt klänning och slöja, matcha de mest eleganta smyckena och glöm inte att hjälpa henne att välja den perfekta sminkningen. Brudgummen kommer att bära en klassisk klänning men är obeslutsam om valet av färger för brudgummens strumpbyxor, skjorta och skor. Den söta och efterlängtade finalen är brudens tårta, som ni ska dekorera efter eget tycke och smak!

Liknande spel:

Gillade du My Dream Wedding? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.