Babs' Spring Wedding

Världen i Babs' Spring Wedding är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Babs' Spring Wedding, ett av våra bästa barbie spel!

Hej, modeintresserade! Det är bröllopssäsong och vi har det ultimata klädspelet för dig. Möt Babs och Kevin, det supersöta paret som ska gifta sig en vacker vårdag. Och låt oss inte glömma deras tre fantastiska brudtärnor som behöver din hjälp för att se fantastiska ut!

Babs är en riktig snygging, men hon behöver den perfekta klänningen som matchar hennes skönhet. Och Kevin, ja, han är snygg i sin kostym, men han skulle behöva lite hjälp med accessoarerna. När det gäller brudtärnorna är de alla underbara, men de vill sticka ut på denna speciella dag.

Det är där du kommer in i bilden, extraordinära moderådgivare! Du har tillgång till alla de senaste vårtrenderna, från djärva tryck till pastellfärger. Du måste blanda och matcha för att skapa den perfekta looken för dessa turturduvor och deras brudpar.

Men oroa dig inte, du är inte ensam på detta modeuppdrag. Du kommer att ha tillgång till alla sorters coola accessoarer, som funky smycken och statementskor. Och du får inte glömma bort hår och smink - dessa damer måste vara bildsköna!

Så vad väntar du på? Gör dig redo att skapa en rejäl stilmagi för Babs, Kevin och deras brudtärnor. Det här är årets bröllop och du har makten att få det att se helt fantastiskt ut!

Liknande spel:

Gillade du Babs' Spring Wedding? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.