Battle Maidens

Världen i Battle Maidens är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Battle Maidens, ett av våra bästa klä på spel!

Hallå där, fashionistas och krigare! Gör dig redo för en showdown i medeltida stil i det hetaste klädspelet i stan - Battle Maidens! Det är inte bara ett spel, det är en modejakt genom tiderna, och vi har koll på de tuffa och fantastiska dockorna som väntar på din eleganta touch.

🛡️ Möt jungfrurna:

Fearless Viking Maiden: Segla på modehaven med vår första Maiden direkt från den iskalla norden. Blont hår, ögon lika blåa som fjordarna - den här vikingen är redo att erövra! Från krigardräkt till ansiktsmålning och vikingavapen - klä henne som en äkta nordisk drottning.

Hedervärd samuraj: Ta en tur till det medeltida Japan med vår Samurai Maiden. Katanas, samurajutrustning och smink som matchar elegansen i den uppgående solens land. Det är en runwayresa genom forntida japansk stil.

Modig afrikansk krigardrottning: Värm upp saker och ting med en tribal skönhet från varma Afrika. Dyk ner i de afrikanska stammarnas rikedom med unika outfits, tribalvapen och accessoarer. Släpp loss djärvheten och livfullheten i afrikanskt medeltida mode.

Graciös indiansk prinsessa: Som avslutning får du träffa vår snabba indiankrigare. Färgglada outfits, fjäderprydda accessoarer, pilbågar och pilar - det är en fascinerande resa in i de nordamerikanska stammarnas stil. Låt oss måla modebilden med indiansk känsla!

👗 Dynamik för påklädning: Dyk ner i dessa hårda krigares garderober, välj bland en mängd olika medeltida kläder, vapen och ansiktsfärger för att skapa den ultimata krigarutseendet och upptäck den unika stilen och kulturen hos varje jungfru när du skapar deras signaturensemble.

⚔️ Slåss och dela: Men det roliga slutar inte där! När du har bemästrat den medeltida catwalken kan du ladda ner dina kreationer och dela dem med din grupp. Sprid modekärleken till dina nära och kära och låt klädstriderna börja!

Så ta på dig utrustningen och gå med i Battle Maidens -truppen. Ladda ner nu och erövra den medeltida modevärlden. Det är inte bara ett spel, det är en moderevolution! 🌟

Spela andra spel från Warriors-serien:

  1. Medieval Princesses
  2. Warrior Princesses

Liknande spel:

Gillade du Battle Maidens? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.