Billie's Weekly Planner

Världen i Billie's Weekly Planner är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Billie's Weekly Planner, ett av våra bästa klä på spel!

Kliv in i den glittriga världen på Billie's Weekly Planner, det ultimata klädspelet där du får leka modeguru åt ingen mindre än den fräsande sensationen Billie! Det här är inte ett vanligt klädspel, gott folk. Åh nej, det är en berg-och-dalbana genom en global musikikons bländande liv!

Tänk dig det här: du, ja DU, är Billies personliga assistent och har i uppdrag att ta fram hennes snyggaste kläder till fyra fantastiska evenemang som äger rum de närmaste dagarna. Först ut är en fest med rocktema som kommer att få alla att headbanga! Få kläderna och sminket på plats, älskling, för Billie är på väg att rocka scenen och dina stylingfärdigheter är hennes biljett till modestjärnan.

Men vänta, det finns mer! Nästa punkt på agendan är ett pyjamasparty där komfort möter chic. Tänk roliga ensembler och udda accessoarer - vem har sagt att sängdags inte kan vara ett modestatement?

Gör er sedan redo för århundradets konsert, där Billie kommer att lysa upp natten och elektrifiera publiken som aldrig förr! Allt handlar om häftigt mode och häftiga accessoarer, för när Billie går upp på scenen är hon ostoppbar!

Sist men absolut inte minst ska Billie gå på röda mattan på en prestigefylld festival där priser och utmärkelser väntar. Det här är inte vilket evenemang som helst - det är en glamorös tillställning där varje outfit måste skrika "superstjärna"!

Och gissa vad som händer? När du har tagit fram dessa fantastiska outfits kan du ladda ner dem och dela glamouren med dina nära och kära. För låt oss inse det, fantastiskt mode är tänkt att visas upp!

Så vad väntar ni på, fashionistas? Dyk in i Billie's Weekly Planner och släpp loss din inre stylist. Det är dags att klä dig för att imponera och erövra modevärlden, en fantastisk outfit i taget!

Liknande spel:

Gillade du Billie's Weekly Planner? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.