BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry

Världen i BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry, ett av våra bästa klä på spel!

BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry - En glamorös strid i full gång!

🌟 Gör dig redo för århundradets modeuppgörelse, där stil möter hämnd i det sensationella spelet: ! 🌟 BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry

👗 Klä upp, glam upp och visa mobbarna vem som är chef i detta fräsande stilkrig som lämnar dig på kanten av din plats! 👠

👭 Berättelsen avslöjad: Möt vår fantastiska trio, BFFs - oskiljaktiga, trendsättande och redo att erövra skolans årliga modetävling! Men håll i stilettklackarna, för det är trubbel i paradiset. Den beryktade mobbtrion är på ingång och skapar uppståndelse i skolkorridorerna med sitt bus. Den här gången är deras måltavla ingen mindre än våra älskade BFF:s. De hånar deras modedrömmar och slår vad om att de kommer att skämma ut sig på catwalken. Spelet är igång!

💃 Ditt uppdrag, Style Commander: Som modeguru och försvarare av chic är det din plikt att välja ut de hetaste ensemblerna till våra BFF:ar. Dyk ner i deras fantastiska garderober och sätt ihop fantastiska looks, alla prydda med de trendigaste accessoarerna - grymma väskor, bländande smycken och alla måste-ha-tillbehör!

💄 Makeup Magic: Men vänta, den glamorösa resan slutar inte där! Skapa den perfekta makeupen som kompletterar varje outfit. Från djärva ögonskuggor till läckra läppfärger - se till att våra BFF:ar är redo för catwalken och utstrålar självförtroende.

👑 Den stora finalen: När scenen är satt, strålkastarna lyser och spänningen stiger är det dags för den ultimata modeduellen! Kommer BFF:arna att stjäla showen och tysta mobbarna med sin grymma stil, eller kommer de elaka tjejerna att få sista skrattet?

🌈 Dela på glamouren: Men det roliga slutar inte med den sista struten! Ladda ner de bländande outfits du har skapat och dela dem med din innersta krets. Skryt om din stylingförmåga, visa upp dina modemästerverk och låt världen bevittna din triumf över mobbarna!

👑 Det är en Wrap: I :s värld är catwalken ditt slagfält och stilen ditt vapen. Så är du redo att glamma upp dig, stänga ner mobbarna och bli den ultimata modemästaren? Valet är ditt och catwalken väntar! ✨ BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry

Liknande spel:

Gillade du BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.