Bestie To The Rescue Breakup Plan

Världen i Bestie To The Rescue Breakup Plan är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bestie To The Rescue Breakup Plan, ett av våra bästa uppbrottsspel!

Alla tjejer har varit där - chockögonblicket när de upptäcker att deras kille är otrogen. Men oroa dig inte, din bästa vän är här för att rädda dig! I det här klädspelet hjälper din betrodda väninna dig att planera den ultimata uppbrottshämnden genom att släppa alla detaljer för att visa ditt ex vad han har förlorat. Med massor av klädesmodeller, sminkstilar och accessoarer att välja mellan kan du skapa en look som får din före detta pojkvän att vrida sig. Känn dig mäktig och ha kontroll eftersom det nu är dags för de söta bestraffningarna som följer! Så ha kul när du spelar spelet men glöm inte att besöka oss efteråt för häftiga gratis spel som vi har spelat i åratal!

Med Bestie To The Rescue Breakup Plan klädspel kommer du att uppleva hjärtesorg, glädje och mest av allt en färgstark och fashionabel övergångsritual. Den där killen som blev bortglömd kommer inte att veta vad som hänt honom när han ser dig på balen! Bonus: Snurra hjulet i slutet av spelet för att välja hans straff - för han förtjänar det! Kom och spela med oss nu och glöm inte att besöka oss i framtiden för fler av dessa roliga klädspel!

Liknande spel:

Gillade du Bestie To The Rescue Breakup Plan? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våruppbrottsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.