BFF's Breakup Guide

Världen i BFF's Breakup Guide är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela BFF's Breakup Guide, ett av våra bästa uppbrottsspel!

När Liz träffade Kevin på biblioteket var det kärlek vid första ögonkastet! De var det trevligaste paret i skolan... men tyvärr varade det inte i längden eftersom Liz kom på Kevin när han kysste Angela! Som alla andra gymnasietjejer i den här situationen led Liz i flera dagar och grät på sitt rum, men som tur är har Liz goda vänner som vet hur man hjälper någon att komma över ett uppbrott. Hemligheten är en fullständig makeover, nytt hår, nya kläder! Hjälp tjejerna att ge Liz en skönhetsomläggning av ansiktet, en hårbehandling och ett härligt smink. Nästa steg för att få henne att må bättre är att designa en ny uniform åt henne och vänta på att se vad som händer när den nya Liz träffar Kevin på skolan!/p>

Liknande spel:

Gillade du BFF's Breakup Guide? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våruppbrottsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.