College Breakup Tragedy

Världen i College Breakup Tragedy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela College Breakup Tragedy, ett av våra bästa uppbrottsspel!

Uppbrott är de största tragedierna man kan gå igenom på college. De kan vara brutala och sänka din självkänsla och ditt sociala liv. Men en sann vän kommer att hjälpa dig att gå igenom detta utan tvekan. Den här spelets vackra student har turen att ha en vän som vet precis hur hon ska ta sig igenom dessa hemska stunder. Allt börjar med en makeover och en skönhetsbehandling av ansiktet! Naturligtvis är det lika effektivt att förstöra bilen för killen som just krossade ditt hjärta! Och för att verkligen visa honom vad han har förlorat, ta på dig den mest fantastiska klänningen, ett stort leende och gå till festen som om ingenting hade hänt!

Liknande spel:

Gillade du College Breakup Tragedy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våruppbrottsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.