High School Break Up Drama

Världen i High School Break Up Drama är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela High School Break Up Drama, ett av våra bästa uppbrottsspel!

Uppbrott är smärtsamma och fula, men att bli bedragen är ännu värre, men när du går i gymnasiet är du omgiven av vänner som gör vad som helst för att få dig att gå igenom en sådan hemsk upplevelse. Den här underbara prinsessan såg just sin pojkvän kyssa den nya cheerleaderflickan i skolans korridor. Hon kunde inte hålla tillbaka sina tårar, men hennes vänner kommer att göra allt för att få henne att må bättre. De har en plan för att få killen att betala och du måste hjälpa dem! Men först behöver prinsessan en makeover, sedan är ni tjejer redo att inreda om fuskarens skåp och skicka en hemsk present till den där cheerleaderflickan. Sist men inte minst, klä upp prinsessan för skoldansen och visa killen vad han missat!

Liknande spel:

Gillade du High School Break Up Drama? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våruppbrottsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.