Sisters Breakup Plan

Världen i Sisters Breakup Plan är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sisters Breakup Plan, ett av våra bästa uppbrottsspel!

När snöprinsessan träffade Jax var det kärlek vid första ögonkastet. Men det var inte meningen att det skulle vara så, eftersom det visade sig att Jax gick ut med en annan tjej, vilket krossade Elizas hjärta. Men Elizas syster vet precis vad hon ska göra för att muntra upp henne och hjälpa henne att komma över det. Spela det här spelet för att ge Eliza en komplett makeover, för hon måste se häpnadsväckande ut på den kommande balen. Ge henne en ansiktsbehandling och en härlig ny frisyr och smink, och designa sedan hennes klänning för balen och accessoarer till hennes utseende.

Liknande spel:

Gillade du Sisters Breakup Plan? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våruppbrottsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.