Lovely Mania

Världen i Lovely Mania är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Lovely Mania, ett av våra bästa alla hjärtans dag-spel!

Alla hjärtans dag är här och det betyder att antalet söta teckningar av hjärtan har ökat kraftigt. För att behålla detta tema har Lovely Mania massor av hjärtan, och allt du behöver göra är att snabbt skanna av brädet och kasta hjärtat som är placerat längst ner på skärmen mot raden av hjärtan och träffa hjärtat av samma färg som snabbt kommer ner. Om du lyckas med detta kommer den raden att elimineras.

Lovely Mania är ett spel som har ett högt tempo, men eftersom reglerna är enkla kommer det inte att överväldiga dig. Samtidigt kan du lätt tappa bort tidsuppfattningen genom att spela det, så spela det inte före ett viktigt datum. Det är bäst att spela i korta sessioner, när du har tid över.

Spela härliga Alla hjärtans dag-spel på Hetaspel.se och fira kärlekens säsong.

Liknande spel:

Gillade du Lovely Mania? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våralla hjärtans dag-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.