Hearts Popping

Världen i Hearts Popping är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hearts Popping, ett av våra bästa alla hjärtans dag-spel!

Spela ett avkopplande spel och ploppa bubblorna i det här härliga spelet som kommer lagom till kärlekens säsong. Hearts Popping är ett spel som är roligt att spela på Alla hjärtans dag eftersom det innehåller många hjärtan och inte är särskilt komplicerat, vilket gör att du kan tänka på den person du älskar.

I Hearts Popping är allt du behöver göra att klicka på cirklarna som har ett hjärta på sig och njuta av den tillfredsställande bubbelknallen som följer. Och ju snabbare du ser och poppar bubblan med ett hjärta på, desto fler poäng får du. Ju långsammare du är, desto färre poäng får du. Och om du väljer en bubbla utan ett hjärta på den kommer din poäng att sjunka med 100 poäng. Hearts Popping har många nivåer som du kan spela, och varje nivå har en unik design.

Spela spel med temat kärlek på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Hearts Popping? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våralla hjärtans dag-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.