Bubble Shooter Arcade 2

Världen i Bubble Shooter Arcade 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Shooter Arcade 2, ett av våra bästa bubbel spel!

Bubble Shooter Arcade 2 är uppföljaren till det berömda Bubble Shooter Arcade, och på Hetaspel.se kan du njuta av bubbelskjutning i all ära, bara ett kort klick bort. Med helt ny grafik och nya effekter ger Bubble Shooter Arcade 2 dig den klassiska upplevelsen som du redan känner till och älskar, men har många nya häftiga funktioner som skiljer det från den första delen i serien. Förutom några nya grafiska alternativ erbjuder Bubble Shooter Arcade 2 dig också möjligheten att byta ut de bubblor som är redo att avfyras. Och att rensa bubblorna är en uppgift som måste utföras ganska snabbt, eftersom två nya rader av bubblor läggs till på brädet var 15:e sekund, och när en rad av bubblor passerar en viss linje måste du starta om nivån. En annan sak att tänka på är det faktum att det längst ner på skärmen finns fickor med siffror på, och när du har lyckats lösgöra bubblorna från stapeln kan de falla i någon av dessa, vilket ger dig ett visst antal poäng.

Som man kan förvänta sig av ett bubbelskjutarspel måste du i Bubble Shooter Arcade 2 skjuta på bubbelstapeln så att minst tre eller fler bubblor av samma färg är sammankopplade. Om du lyckas med detta rensas dessa bubblor från spelplanen, vilket inte bara ger dig poäng och rensar spelplanen och ger dig mer tid, utan det kan också skapa en väg för att skjuta en stapel bubblor som tidigare var otillgänglig. Och om du rensar många bubblor på en gång fylls din kraftbar upp snabbare, vilket kan ge dig alla sorters roliga specialbubblor, till exempel sådana som kan matcha bubblor av alla färger. När du väljer vilka mål du ska skjuta mot ska du alltid komma ihåg att det också finns den här baren som du kan fylla på. Att ha en bra strategi kan visa sig vara mer fördelaktigt än att bara skjuta på den första stapeln bubblor du ser.

Njut av uppföljaren till en klassiker när du spelar Bubble Shooter Arcade 2 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musknappen för att sikta och tryck på vänster musknapp för att avfyra bubblorna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i den riktning du vill skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Shooter Arcade 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.