Bubble Pet Saga

Världen i Bubble Pet Saga är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Pet Saga, ett av våra bästa bubbel spel!

Det finns gott om sötma i Bubble Pet Saga, så om du gillar söta djur har Hetaspel.se precis vad du behöver. Att titta på söta djur kan definitivt skapa glädje i ditt liv, men Bubble Pet Saga blandar in klassiska roliga spelupplägg för att förgylla din dag ännu mer. Målet med spelet är att bilda en rad med tre eller fler djur av samma typ. Detta kommer att ta bort den aktuella stapeln från kartan, och du vinner när du tar bort allt från den aktuella aktuella nivån.

Även om spelet kanske inte är det svåraste som du kan spela på Hetaspel.se är det ändå ett bra val om du vill ha en avkopplande upplevelse. Även om Bubble Pet Saga kanske inte är känt för sin höga utmaning betyder det inte att du bara kan skjuta utan någon som helst eftertanke. Du måste fortfarande tänka framåt och planera dina skott med viss omsorg.

En särskilt uppiggande känsla som du kan få när du spelar den här typen av spel kommer när du lyckas rensa bort många element från skärmen. För att nå dit kan du behöva lägga upp en strategi och planera dina skott med större omsorg, men att lyckas med den typen av träffar är mycket tillfredsställande.

Med sin vackra stiliserade grafik och förtrollande musik kommer Bubble Pet Saga garanterat att glädja dig.

Hur man spelar

Om du använder en dator måste du flytta musen runt skärmen för att sikta och trycka på vänster musknapp för att skjuta. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att skjuta och rikta din kanon.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Pet Saga? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.