Halloween Bubble Shooter

Världen i Halloween Bubble Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Halloween Bubble Shooter, ett av våra bästa bubbel spel!

Halloween är en speciell tid på året, och Hetaspel.se firar naturligtvis detta genom att ge dig ett roligt spel som kan hjälpa dig att glömma de skrämmande monstren som denna period är känd för. Halloween Bubble Shooter är ett bubbelskjutarspel, så din uppgift är att skjuta bubblor strategiskt. Det innebär att du måste sikta på ett sådant sätt att du skapar en linje med minst tre bubblor av samma typ. Om du lyckas med denna uppgift tas dessa bubblor bort från spelplanen, din poäng ökar och du kommer närmare segern.

Som man kan förvänta sig av ett Halloween-spel respekterar grafiken i Halloween Bubble Shooter temat för denna skrämmande händelse, så bli inte förvånad om du hittar några monster eller andra kusliga element, som du förmodligen inte skulle hitta i andra bubbelskjutarspel. Men ingen panik, för Halloween Bubble Shooter har massor av nivåer, och efter några nivåer kommer du säkert att vänja dig vid alla monster som du hittar, och du kommer förmodligen till och med att se dem som söta. Eller definitivt inte som något så skrämmande.

Testa ditt sikte och din strategi med en annan rolig bubbelskjutare när du spelar Halloween Bubble Shooter.

Hur man spelar

Sikta på tornet som skjuter bubblor med hjälp av musen och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Målet med spelet är att göra grupper av minst tre bubblor av samma typ. Om du lyckas med detta kommer de att elimineras från spelplanen.

Liknande spel:

Gillade du Halloween Bubble Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.