Emoji Bubble Shooter

Världen i Emoji Bubble Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Emoji Bubble Shooter, ett av våra bästa bubbel spel!

Emojis är ett roligt sätt att förmedla vissa känslor, och dagens sätt att kommunicera är praktiskt taget knutet till dessa roliga figurer som uttrycker känslor på ett mycket uttrycksfullt och överdrivet sätt. Men det är just därför som de flesta älskar dem! Om du inte kan få nog av dem bör du verkligen spela Emoji Bubble Shooter, för här är världen fylld av dessa älskvärda figurer.

Men det räcker inte alltid med att ha älskvärda karaktärer, men som tur är har Emoji Bubble Shooter mer än bara livlig grafik, för det är också väldigt roligt att spela, eftersom det skickligt kombinerar stiliserad grafik med rolig bubbelskyttespelning. Precis som i andra spel av den här typen är det ditt exakta mål och din övergripande strategi som kommer att ge dig de högsta poängen.

Varje kula i Emoji Bubble Shooter föreställer en viss emoji, och för att rensa brädet måste du skjuta så att minst tre emojis av samma typ är kopplade till varandra. Om du lyckas med detta kommer de att elimineras från brädet. Reglerna är enkla, men ibland kan brädans konfiguration bli ganska komplicerad, så ta varje skott med omsorg.

Spela på Hetaspel.se en unik version av de klassiska bubbelskjutarspelen och försök att få en hög poäng.

Liknande spel:

Gillade du Emoji Bubble Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.