Space Bubbles

Världen i Space Bubbles är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Space Bubbles, ett av våra bästa bubbel spel!

Space Bubbles följer den klassiska formeln för bubbelspel, och med sina över 70 välbalanserade nivåer kommer det garanterat att ge dig otaliga timmar av underhållning. Reglerna är enkla och roliga, och allt du behöver göra är att skjuta rader av bubblor från skärmens övre del så att minst tre bubblor av samma färg är sammankopplade. Om du noga överväger dina skott förvandlas Space Bubbles snabbt till ett spel med strategi och skicklighet, eftersom vissa skott kräver att du använder några smarta banetrick för att placera bubblan på den plats du vill.

Med vackra och livfulla färger är Space Bubbles en fröjd att titta på, och den glada musiken kommer att få dig att nynna medan du spelar det här roliga spelet.

Spela på Hetaspel.se Space Bubbles när du vill njuta av ett roligt spel som påminner om klassiska bubbelspel.

Liknande spel:

Gillade du Space Bubbles? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.