Spooky Bubble Shooter

Världen i Spooky Bubble Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Spooky Bubble Shooter, ett av våra bästa bubbel spel!

Kärl fulla av en mystisk vätska? Ja, vi har dem. Fladdermöss som flyger i bakgrunden? Vi har dem också. Ett roligt bubbelspel med Halloween-tema? Ja, det är vad du kommer att spela när du väljer Spooky Bubble Shooter på Hetaspel.se!

Precis som i andra liknande spel måste du i Spooky Bubble Shooter sikta in bubblor i alla möjliga färger på bubblor i samma färger. Om du lyckas koppla ihop minst två av dem kommer de att rensas bort från nivån och falla i kitteln för att bli en ingrediens till någon sorts konstig hopkok som håller på att förberedas. Du kan också byta färg på bubblan eller skjuta en explosiv bubbla, men dessa är begränsade färdigheter, så använd dem klokt.

Kom in i halloweenandan på Hetaspel.se och spela vårt stora utbud av spel.

Liknande spel:

Gillade du Spooky Bubble Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.