Super Bubble Shooter

Världen i Super Bubble Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Bubble Shooter, ett av våra bästa bubbel spel!

I Super Bubble Shooter måste du alltid sikta noga, eftersom du har ett begränsat antal bubblor för att klara nivån. Detta ger en helt ny dimension till spelet, eftersom strategi läggs till ovanpå snabbhet. Men denna begränsning kommer bara att göra dig till en bättre spelare.

För maximal effektivitet måste du sikta på ett sådant sätt att dina skott kopplar ihop minst tre bubblor av samma färg. Ett stort antal olika nivåer väntar på dig i Super Bubble Shooter, var och en ger dig en ny miljö att spela i och en ny utmaning.

Med vackra livliga färger, glad musik och rolig spelupplevelse kommer Super Bubble Shooter garanterat att erbjuda dig otaliga timmar av underhållning. Så kom till Hetaspel.se och spela en ny runda och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Super Bubble Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.