Jungle Legend

Världen i Jungle Legend är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jungle Legend, ett av våra bästa bubbel spel!

Jungle Legend tar den klassiska formeln för bubble shooter och lägger till mycket mer intensitet till upplevelsen. I det här spelet måste du skjuta bubblor i olika färger och mönster så att de landar mellan minst två bubblor av samma typ. Genom att göra detta eliminerar du alla dessa bubblor från brädet.

Och att ta bort bubblorna från brädet så fort du kan är viktigt, för om de når hyttan i nivån är det game over och du måste starta om och försöka igen.

För att maximera dina ansträngningar kan du sikta på bubblor som har olika effekter, vilket kan hjälpa dig att rensa brädet snabbare. De första nivåerna är en mild introduktion till reglerna och hjälper dig att bekanta dig med Jungle Legend, men ju mer du spelar desto mer utmanande blir spelet, och under hela ditt äventyr kommer du säkert att få ett mästerskap i bubble shooter-spel.

Gå på en rolig resa när du spelar Jungle Legend på Hetaspel.se och slutför alla dess nivåer.

Liknande spel:

Gillade du Jungle Legend? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.