Bubble Shooter Wheel

Världen i Bubble Shooter Wheel är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bubble Shooter Wheel, ett av våra bästa bubbel spel!

Spela ett bubbelspel med en cool twist när du väljer Bubble Shooter Wheel på Hetaspel.se. Precis som i andra liknande spel måste du i Bubble Shooter Wheel skjuta bollar av olika färger i en stapel. För att vinna måste dina skott placeras på ett sådant sätt att minst tre bollar av samma färg ansluter till varandra och därmed tas bort från spelplanen.

Det som skiljer Bubble Shooter Wheel från andra spel av denna typ är att stapeln ständigt snurrar. Detta ger ett extra lager av strategi till spelet. Utöver detta sätts även ditt minne på prov, eftersom ett skott kan vara värt mycket mer än vad du för tillfället kan se. Om du kan komma ihåg den halva av brädet som är dold och som just nu roteras, och om du har tålamodet att inte skjuta, kan du rensa ett mycket större område.

Spela Bubble Shooter Wheel på Hetaspel.se för att få en klassisk upplevelse, men med några häftiga nya tillägg.

Liknande spel:

Gillade du Bubble Shooter Wheel? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.