Marbles Garden

Världen i Marbles Garden är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Marbles Garden, ett av våra bästa bubbel spel!

Gör dig redo att matcha kulorna i Marbles Garden, ett roligt och snabbt spel där reaktionshastighet, strategi och ett bra sikte tar dig till nästa nivå. I Marbles Garden är ditt mål att skjuta bubblor från kanonen från mitten av skärmen mot den framryckande raden av bubblor. Om du lyckas koppla ihop tre bubblor av samma typ blir raden så mycket kortare och hotet att den når hålet i marken minskar.

För att vinna nivån på Marbles Garden måste du se till att raden av bubblor inte når hålet i marken. Varje rad skjuts framåt av en golem. För att hjälpa dig i ditt försvar har du tillgång till alla slags specialföremål, som en specialbubbla som kan förvandlas till vilken typ av bubbla den träffar.

Avsluta alla nivåer, försvara din trädgård och ha kul på Hetaspel.se när du spelar Marbles Garden.

Liknande spel:

Gillade du Marbles Garden? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.