Particles

Världen i Particles är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Particles, ett av våra bästa bubbel spel!

Bubble Shooter-spel är några av de mest välkända casual-spelen som du kan spela, och Particles är ett utmärkt val om du vill uppleva dem. Med elegant och minimalistisk grafik, full av livliga färger, lockar Particles dig att spela ytterligare en runda och fångar din uppmärksamhet medan du försöker nå högsta poäng. Med sina enkla kontroller och regler som inte alls är komplicerade kan du dessutom alltid räkna med att den här typen av spel får dig att glömma dagens bekymmer.

Det första du kanske märker när du laddar upp Particles är en nivå, fylld med cirklar i olika färger, och längst ner på skärmen kan du se ytterligare en rad cirklar och en pil som pekar mot den första stapeln. Målet med spelet är att sikta och skjuta de nedre cirklarna mot stapeln ovanifrån, på ett sådant sätt att du matchar minst tre cirklar av samma färg. Om du lyckas med detta tar du bort de valda cirklarna från spelplanen. I grunden låter detta enkelt, men du kommer snart att upptäcka att strategi är en mycket viktig faktor, eftersom du måste planera i förväg med omsorg om du vill ha fler och fler poäng.

Med sin minimalistiska design och roliga spelupplevelse är Particles ännu en rolig och avkopplande upplevelse som du kan prova på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att sikta och tryck på vänster musknapp när du vill skjuta. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att välja skottriktning.

Liknande spel:

Gillade du Particles? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.