Geometry Rash

Världen i Geometry Rash är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Geometry Rash, ett av våra bästa spring spel!

Se till att dina reflexer är redo när du spelar Geometry Rash på Hetaspel.se, för i det här spelet är din reaktionstid avgörande om du vill ha en hög poäng. När spelet väl startar slutar det inte, bara om du stöter på en vägg. Se till att du samlar så många stjärnor som möjligt längs vägen, stjärnor som du kan använda för att låsa upp olika karaktärer att spela som. Men oavsett vilken karaktär du väljer så gäller samma regler för var och en av dem och den enda nyckeln till din överlevnad är att räkna ut när det är bäst att hoppa antingen ur vägen för något hinder eller hoppa på plattformar på ett sådant sätt att du inte faller ner.

Som tur är förblir scenen som du måste spela i densamma, så du kan memorera de mer luriga platserna som du kan ha svårare att ta dig igenom. Ibland måste du hoppa i rätt ögonblick för att undvika att träffa en spik, men det finns tillfällen då ditt fokus verkligen måste vara på topp, eftersom du snabbt måste hoppa på olika plattformar så att du inte faller. Avståndet mellan plattformarna förblir detsamma, men när du måste hoppa i en så snabb följd, där inga misstag är tillåtna, kan det bli ganska intensivt. Men när du lyckas ta dig igenom en särskilt svår situation och du får rytmen i hoppen rätt, har du verkligen bemästrat Geometry Rash och du kommer att se utmaningarna som ett roligt sätt att fördriva tiden.

Träna dina reflexer och ditt fokus när du spelar Geometry Rash på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Geometry Rash har mycket enkla kontroller: om du använder en mus behöver du bara klicka med vänster musknapp för att hoppa. Om du spelar från en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att hoppa.

Liknande spel:

Gillade du Geometry Rash? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.